Blogging tips

Etiquetes

Traducir / Translate

dilluns, 9 de juny del 2014

DILLUNS DE LLIBRES - EL MEU DICCIONARI D'IMATGES... I UNA PETICIÓ

Bon dia, aquí tenim un altre dilluns. A partir d'aquesta setmana els nens ja no van a classe per la tarda, això vol dir que tindrem les tardes molt més ocupades i que potser el bloc anirà més ralentitzat.

De moment, aquí tenim una altra entrada de llibres de dilluns, I, com he posat al títol, al final us faré una petició, d'acord?

Bé, avui parlarem d'un llibre que en realitat no és un llibre com a tal, però que dóna molt de joc. El meu diccionaria d'imatges.

El dels invents és el que tenim.
Aquest llibre fa molts anys que li van regalar al gran, perquè era un nen que li agradava molt saber coses i sempre preguntava. I va ser un encert. Quan encara no sabia llegir, l'agafava i se'l mirava o sinó ens demanava que li llegissim nosaltres el que posava. Però així poc a poc va anar aprenent un munt de coses, quan es va inventar la roda, quin va ser el primer cotxe, i moltes altres.

Avui dia, quan no té un altre llibre per llegir, moltes nits l'agafa i es va rellegint algun dels invents que surten.

El llibre està dividit per temàtiques, els transports, la comunicacio, la vida quotidiana i la medicina. Tot per etapes, prehistoria, l'antiguitat, edat mitjana, renaixement i edat moderna.

El diccionari en imatges és de Panini (fins avui no ho havia descobert, sempre ho havia relacionat amb els cromos només). I pertany a una col·leció de 31 títols, tant en català com en castellà. 

I ara la petició. Necessito que em recomaneu títols de llibres que li puguin agradar a un nen d'11 anys al que no li encanta llegir i al que no li van gens els llibres ni del Geronimo Stilton, ni del Capità Calçotets.  El Diari de Greg tampoc no ha entusiasmat. 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

M'encanta que em comenteu alguna cosa.